Camilla Bendix

Ecouture
21/03/2016

Camilla Bendix på Nørrebro teater

Ecouture by Bendix – Normalt bliver vore tøj designet af Johanne Helger Lund. Men denne gang har vi indgået et samarbejde med den underskønne skuespillerinde Camila Bendix. Johanne og Camilla har sammen skabt denne smukke gallamodel, som her præsenteres på Nørrebro Teaters scene. Iscenesat af Ecouture – Og selvfølgelig med Camilla Bendix i hovedrollen.

Til denne kjole skød vi en fotoserien: “Diva for FULD skrue!” Med inspiration fra teatrets skrå brædder. om hende, der tør være power-kvinden på den røde løber. Hende, man vender sig efter på gaden og tænker WAUW!

Historien er om Ecoutures grundfilosofi, der netop handler om at inspirerer kvinder til, at stråle og være powerfyldte kvinder! At blive den bedste udgave af sig selv. En diva, der har det indre selvværd. Vi kalder det ”feminin-isme”. Altså kombinationen af at være superfeminin og en stærk kvinde. At “spille hovedrollen” i sin egen historie – og rulle den røde løber ud foran sig…
Camilla_Bendix_dress

Ecouture tøj til dem der elsker at være kvinde. Forførende og feminin og med sans for det dramatiske, med henblik på at leve livet storslået, men stadig med øje for detaljen. Vores filosofi er, at hvis du tør at rette ryggen og stråle, følger der måske en masse selvtillid og meget andet godt med.

Tak for i aften – og tak fordi du så med! Hvis du er interesset i kjolen kan du bestille den her: 
Camilla_Bendix_kjole
CREW
Photographer: Jeanette Philipsen
Make up: Tina Kristoffersen
Designer/Stylist: Johanne Helger Lund
Model/Actress: Camilla Bendix

Tak til: Nørrebro Teater

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.